Gouwe Ouwe in DeLaMar!

13-02-2017

Komende week staat Gouwe Ouwe in het DeLaMar Theater.

Op zondag 19 feb om 14.30, dinsdag 21 feb om 20.00 en zaterdag 25 feb om 20.30 spelen Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier, Trudy Labij en Jelle Mensink in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Klik hier om kaarten te kopen.

Een heerlijke komedie over ouder worden en jong blijven

Klik hier voor het aankondigingsfilmpje

Drie totaal verschillende dames, met één overeenkomst: ze werken bij een fastfoodrestaurant terwijl ze op leeftijd zijn. Doen ze dat voor de gezelligheid, om bij de tijd te blijven of is hier iets heel anders aan de hand? En waarom wordt het filiaal waar deze dames werken zo ongekend populair?

Gouwe Ouwe is een gloednieuwe, heerlijke komedie met een serieuze ondertoon over de positie van ouderen in onze maatschappij en het grijze plafond. Gespeeld door drie fantastische actrices, die nog graag op de planken staan: Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij.

 

 

Regie

Ignace Cornelissen

 

 

Credits

Tekst Philip Walkate 
Met Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier, Trudy Labij en Jelle Mensink Decorontwerp Ellen Klever Kostuums Carin Eilers Lichtontwerp Stefan Dijkman Techniek Harry de Ridder

 
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl

Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.