Kiki Schippers in De Kleine Komedie met Muzikale Helden

11-09-2017

Deze week vier keer in De Kleine Komedie: Muzikale Helden. Met onder anderen Kiki Schippers. Een avond muziek vanuit de ziel.

Natuurlijk. Daar zijn ze weer. Muzikale Helden. Vier avonden lang komen muziekliefhebbers samen in De Kleine Komedie om te luisteren naar muziekliefhebbers. Die zingen hun idolen en vertellen waarom. Bob Dylan of de Backstreetboys, het maakt niet uit. Muzikale Helden gaat niet over goed of beter, maar over wat je raakt.’ Merkt Het Parool terecht op. Je kijkt door hun blik naar de nummers. Voelt hun inspiratie. Dat noemt Het Parool ‘de grote kracht van Muzikale Helden’. Steevast lovende recensies. En we zijn trots op de line-up van dit jaar. De Helden geven je een ongepolijste, intieme kijk in hun ziel: Kiki Schippers, Sarah-Jane, Pink Oculus (Esperanza Denswil), Eric Corton, Rob Dekay en Henry van Loon. Leo Blokhuis lardeert de avond met kennis en verhalen. De zangers worden als van ouds begeleid door een steengoede band met Jan Robijns, Wouter Planteijdt, Reyer Zwart en Martijn Bosman. Regie: Dick Hauser.
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl

Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.