Laatste week De Parade! Met o.a. Jan Rot, Edda Barends en Kiki Schippers

07-07-2017Kiki Schippers met band
Gepassioneerd: ja. Aanstekelijk: ja. Ontroerend: ja. Dansbaar: ja. Eclectisch: ja. Whatever you want. Winnares van de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten, lid van Het Nieuwe Lied & het satirische cabaretteam van Spijkers met Koppen, won afgelopen seizoen de Annie M.G. Schmidtprijs. Want "liedjes schrijven en zingen, dát kun je aan Schippers overlaten", aldus het Parool. En dat is precies wat ze in 2017 wil doen. Ze bracht een EP uit en werkte in een co-productie van het Amsterdams Kleinkunstfestival samen aan nieuwe nummers met popproducers als Dries Bijlsma (Typhoon). Het resultaat: een exclusief Paradeconcert met muzikale gasten: Kiki met band. Mis het niet!
 Amsterdam, 23 t/m 27 augustus

Kijk op www.deparade.nl voor meer informatie

U bent mijn moeder
Joop Admiraal schreef in 1982 theatergeschiedenis met een voorstelling over zijn demente moeder. De tekst raakt aan een universeel gevoel van liefde van kinderen voor hun ouders en andersom. Deze tijdloze tekst verdient het om opnieuw gespeeld te worden.
 Jan Rot en Edda Barends blazen U bent mijn moeder nieuw leven in en voegen er muziek aan toe. Een half uurtje om je doden te herdenken en dankbaar te zijn voor het leven.
Amsterdam, 23 t/m 27 augustus
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl

Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.