Aquarium en Wijn repeteren

15-01-2018

Deze week is ook de cast van WIJN begonnen met repeteren. Aquarium speelt vanaf 7 februari, WIJN vanaf 21 feb.

Vier topacteurs zijn te zien in een nieuwe komedie van dé toneelschrijver van dit moment: Nathan Vecht (o.a. KunsthartIn de ban van Broadway). In regie van Aat Ceelen (o.a. De Verleiders).

Televisiepresentatrice Birgit en haar jongere geliefde Walter betrekken hun nieuwe appartement. Nog vóór de verhuisdozen zijn uitgepakt, staan de buren op de stoep. De buurman doet iets bij de inlichtin­gendienst, maar wat, daar kan hij niks over loslaten. Birgit kan haar nieuwsgie­righeid niet bedwingen en wil weten of ze wordt afgeluisterd. Als er geen dossier over Birgit blijkt te bestaan, maar wel over Walter, is er geen weg meer terug. Wat begon als een onschuldige ontmoeting, verandert al snel in een nachtmerrie

 Regie

Aat Ceelen

 

 

Credits

Tekst: Nathan Vecht Met: Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens Dramaturgie: Marijn van der Jagt

 

Porgy Franssen, Carine Crutzen, Vincent Croiset, Renée Fokker, Evert van der Meulen en Randy Fokke in

WIJN een thrillerkomedie

Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Hoewel… In de thrillerkomedie ‘WIJN’ nemen zes geweldige acteurs u mee in een met wijn doordrenkte avond, waarop alles net even anders loopt dan verwacht. Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Gezellig? Nou nee, want de sfeer is gespannen: Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond dit jaar. Bovendien is Ed dit keer niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden ooit heeft bedacht en altijd van de partij was. Als hij toch nog komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel. ‘WIJN’ is de opvolger van de succesvolle thrillerkomedie ‘Hartstocht’ uit 2016.

Regie

Victor van Swaay

 Credits

Tekst: Philip Walkate Met: Porgy Franssen, Carine Crutzen, Vincent Croiset, Renée Fokker, Evert van der Meulen en Randy Fokke
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl

Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.