Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort in nieuwe thrillerkomedie

16-05-2019Meer dan 170 jaar theaterervaring samen in één theaterstuk! Bram van der Vlugt, die deze maand zijn 85e verjaardag viert, staat is komend seizoen in het theater te zien in Enkele reis. Hij speelt deze thrillerkomedie samen met Trudy Labij en Wieteke van Dort die allebei ook al ruim 50 jaar op het toneel te zien zijn

Enkele reis is een intrigerende voorstelling die gaat over de regie in handen willen houden over je eigen leven. Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces koste wat het kost voorkomen. Ze schakelen een sinistere heer in om ze te helpen bij hun laatste wens, maar zodra hij arriveert ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen die niemand voor mogelijk had gehouden. Alles blijkt steeds weer anders dan gedacht en hoe het afloopt is tot aan het verrassende einde toe niet te voorspellen.

Lex Passchier, bekend van tv-series als MoordvrouwDe 12 van Oldenheim en zijn eigen Thriller Theater, schreef deze thrillerkomedie en de regie is in handen van Bruun Kuijt. Het theaterstuk Enkele Reis gaat op 24 november 2019 in première in de Leidse Schouwburg.
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl