Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Bram van der Vlugt deze zomer in De Les van Ionesco

07-07-2020Deze zomer zou Bram van der Vlugt met De Les van Ionesco op De Parade staan. Bram liet zich niet door Corona uit het veld slaan en zette zich in om deze voorstelling toch te kunnen spelen. De repetities zijn intussen in volle gang en we zijn blij te kunnen melden dat die voorstellingen er gaan komen. De speellijst is te vinden op deze website.

Over De Les
Een korte en absurdistische klassieker, geschreven door Eugène Ionesco. Hoewel dit stuk dit jaar z’n 70ste verjaardag beleeft, is het nu misschien wel actueler dan ooit.Een jong meisje belt voor bijles aan bij een bejaarde leraar met een geweldige reputatie. Naarmate de absurde en onzinnige les vordert, wordt de oude man steeds bozer, onvoorspelbaarder en gevaarlijker. Het meisje wordt steeds stiller en onzekerder, en krijgt overal pijn. De huishoudster ziet alles, maar kan zij een noodlottig einde voorkomen?

Met Bram van der Vlugt, Sarah Bannier, Charley Yntema | Regie: Bruun Kuijt |
Muziek: Floris van der Vlugt | Techniek: Lotte Kuijt

Productie: Van der Vlugt & Co, supported by Hummelinck Stuurman
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl