Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Brigitte Kaandorp reikt eerste cd Yora Rienstra uit

21-12-2011

Op dinsdag 20 december reikte Brigitte Kaandorp tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater Bellevue de eerste cd AAN JOU HEEFT HET NIET GELEGEN aan Yora Rienstra uit.

Vorig seizoen ging Yora's debuut Aan jou heeft het niet gelegen in première. De Volkskrant noemde haar 'Een charismatische theaterpersoonlijkheid' en Trouw zei 'Debuut Yora Rienstra is geweldig goed gelukt, het is duidelijk: Rienstra is een talentvolle cabaretière. Een parel van een debuut'.

Yora,...de piano is haar haven waar vanuit ze personages laat opdoemen en vertrekken.
Op eigenzinnige wijze zet Yora Rienstra deze tragikomische figuren neer, afgewisseld met liedjes over praktische vrouwen, liefde aan de waterkant en een eventuele meezinger.
Aan jou heeft het niet gelegen is een aaneenschakeling van verhalen, klein persoonlijk leed en scènes uit een huwelijk.

Daan Bartels schreeft een lovende recensie op de website Het Lied.

"De cd 'Aan jou heeft het niet gelegen', waarop de liedjes uit de voorstelling staan, is een mooie kroon op de al bekroonde start van de carrière van Yora Rienstra. Grote kans dat die een glansrijk vervolg krijgt."
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl