Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Cocktails opvolger van Wijn

13-05-2019Na het succes van de thrillerkomedie Wijn uit 2018 komen de makers komend theaterseizoen met Cocktails; opnieuw een nieuw geschreven theatertekst van Philip Walkate. Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder spelen hierin vijf vrienden die door een ongeval van één van de vijf in een cocktail van emoties terecht komen.

In een verhaal dat zowel spannend als humoristisch is, laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap. Tijdens een heerlijke avond aan het strand, Mojito of Margarita in de hand, neemt hun leven plots een onverwachte en ingrijpende wending die de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef stelt. In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een geheel ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

Cocktails is een tragikomedie over kwetsbaarheid, veerkracht, en solidariteit van de makers van het destijds zeer goed ontvangen Wijn. De tekst is van Philip Walkate en Victor van Swaay tekent voor de regie. Het theaterstuk Cocktails gaat op 22 februari 2020 in première in Stadsschouwburg Haarlem.
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl