Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Cocktails trapt af in Hoofddorp

10-02-2020Vanaf deze week is ook Cocktails te zien in de theaters. Woensdag 12 februari heeft De Meerse in Hoofddorp de primeur van de eerste try-out. De voorstelling, net als het succesvolle WIJN van schrijver Philip Walkate en regisseur Victor van Swaay, gaat op 22 februari in premiere en is t/m 16 mei te zien door het hele land.

In een verhaal dat zowel spannend als humoristisch is, laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap. Tijdens een heerlijke avond aan het strand, Mojito of Margarita in de hand, neemt hun leven plots een onverwachte en ingrijpende wending die de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef stelt. In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een geheel ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

Met Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl