Het leven volgens Emma met Ingeborg Elsevier, Bram van der Vlugt en Daan Schuurmans/Tim Kamps

06-01-2010

Gedramatiseerde lezing van een gloednieuw toneelstuk van Flip Broekman met Ingeborg Elzevier, Bram van der Vlugt en Daan Schuurmans/Tim Kamps

Hummelinck Stuurman Theaterproducties wil onze toneelgrootheden op leeftijd zo vaak mogelijk zien op het podium en bedacht een formule, die het publiek in staat stelt te genieten van deze acteurs: Toneel Plus. De Ď+í staat zowel voor 65+ als voor het toevoegen van nieuw talent aan deze zeer ervaren mensen. Toneel Plus put uit een pool van acteurs. In overleg met hen wordt gekeken wanneer, hoe vaak en in welk theater gespeeld wordt.  

De opstartproductie van Toneel Plus is Het leven volgens Emma, een gloednieuw stuk van Flip Broekman, bekend van Oud Vuil, Herfstsonate en de musical Hera. De voorstelling is geschreven voor twee oudere acteurs en ťťn jonger iemand. Van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 januari 2010 laten Bram van der Vlugt en Ingeborg Elzevier Ė Broekman schreef deze voorstelling met hen in het achterhoofd - in Theater Bellevue Het leven volgens Emma zien in een geŽnsceneerde lezing. De jongere persoon wordt drie dagen gelezen door Daan Schuurmans en twee dagen door Tim Kamps. Bram van der Vlugt en Ingeborg Elzevier repeteren, onder leiding van regisseur Jeroen van de Berg,  met zín tweeŽn. De jongere acteur maakt pas kort van tevoren kennis met de voorstelling. Hierdoor wordt een basis gecreŽerd waarbinnen hij of zij de rol kan invullen.

 
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl

Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.