Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Kiki's Klooster Quarantaine

20-04-2020

Vanaf 21 april

Nu alle theaters, musea en poppodia gesloten zijn zitten ook alle makers met hun handen in het haar. Om toch te kunnen vervoeren en inspireren heeft theater Het Klooster iets leuks bedacht. Vanuit het verlaten Klooster legt Woerdense cabaretière Kiki Schippers online contact met artiesten die daar zouden komen spelen. In Kiki’s Klooster Quarantaine worden verhalen, fragmenten en humor gedeeld om de Coronacrisis te doorstaan

In de eerste aflevering belt Kiki met Maartje en Kine. Voor de komende weken zijn o.a. Eva Crutzen, Jan Kanis en Glodi Lugungu uitgenodigd. Zij zouden in de periode maart – mei naar Woerden komen.

Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert de Woerdense Kiki Schippers ieder publiek. De komende maanden zou ze met haar voorstelling WAAR door het land toeren, maar door de Coronacrisis is alles afgezegd. Dus Kiki zit thuis net als al die andere artiesten. Zonde! “Om de tijd toch nuttig en prettig door te brengen ga ik de komende weken vanuit dit theater contact leggen met diegene die hier zouden spelen, makers, muzikanten en cabaretiers. Ik ga ze vragen hoe ze zich voelen, hoe ze hun quarantaine doorkomen, misschien bruisen ze wel van de nieuwe ideeën, of zitten ze depressief thuis. Ik ga het uitzoeken.”

Online uitzending
De eerste online uitzending is te zien vanaf dinsdag 21 april via www.kloosterwoerden.nl en de social media kanalen van Het Klooster. Ook is een link naar de uitzendingen op te vragen via info@kloosterwoerden.nl.
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl