Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Oog om Oog geselecteerd voor het Theaterfestival

07-06-2010

Oog om Oog van Hummelinck Stuurman Theaterbureau is geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival 2010. Eerder werd bekend dat de voorstelling met Linda van Dyck en Victor LŲw in de hoofdrollen genomineerd is voor de Toneel Publieksprijs 2010.

Oog om Oog van Hummelinck Stuurman Theaterbureau is geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival 2010.  Eerder werd bekend dat de voorstelling met Linda van Dyck en Victor LŲw in de hoofdrollen genomineerd is voor de Toneel Publieksprijs 2010. Uit de voor deze prijs genomineerde voorstellingen heeft de directie van het Theaterfestival Oog om Oog verkozen om in de programmering van het festival te worden opgenomen.  In de voorstelling Oog om Oog geschreven door Marcel Otten speelt Linda van Dyck zuster Heleen, die een man (Victor LŲw) geestelijk bijstaat tijdens het wachten op zijn terechtstelling. Terwijl er tussen de twee een band groeit, reageert de omgeving vol onbegrip op haar hulp. Oog om Oog in de regie van Ignace Cornelisse is op vrijdag 10 en zaterdag 11 september in de Stadsschouwburg Amsterdam te zien. De winnaar van de Toneel Publieksprijs 2009-2010 wordt bekend gemaakt op zondag 12 september 2010 in de Stadsschouwburg Amsterdam tijdens het Gala van het Nederlands Theater.
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl