Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Patrick Nederkoorn en Jan Beuving spelen 'andere oudejaars'

16-09-2020Patrick Nederkoorn en Jan Beuving zijn vanaf vandaag te zien door het hele land met De Andere OudejaarsNa het enorme succes van de ‘belastingvoorstelling’ Leuker kunnen we het niet maken slaan de cabaretiers dus opnieuw de handen ineen. Ze doen dit ook weer samen met componist/pianist Tom Dicke. De drie wonnen in 2018 de Annie M.G. Schmidt prijs voor het beste theaterlied. Ook de oudejaarsvoorstelling zal weer een hoog muzikaal gehalte hebben. Zo schreven ze o.a. een drillrap over Ab Osterhaus en een ‘meezinger’ in gebarentaal.

Over De Andere Oudejaars
Wordt 2020 een extreme piek in de wereldgeschiedenis? Of een niet te onderscheiden knikje in de curve van de tijd? Over 100 jaar zullen we het antwoord weten. Maar daar kunnen Jan Beuving en Patrick Nederkoorn natuurlijk niet op wachten. Dus leggen zij het jaar nu vast aan de beademing. Wie verdient een standbeeld en wie trekt het weer omver? Alle tijd die de geest gaf, komt nog één keer langs. 

De Andere Oudejaars is van 16 september t/m 31 december 2020 te zien door het hele land.
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl