Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Pers erg enthousiast over Liefdesles

09-10-2020Liefdesles, dat afgelopen zondag haar premiere beleefde, is door de aanwezige pers enthousiast ontvangen. De Volkrant gaf de voorstelling vier sterren en noemde het 'een verrassend, spannend, origineel en lekker vlot gespeeld verhaal'. Scènes noemde de voorstelling 'intelligent geschreven, goed geacteerd, komisch en lekker snel geregisseerd' en schreef: 'Liefdesles is heerlijk toneel waarbij je aandacht geen moment verslapt en je voortdurend in opperste concentratie blijft kijken'.

In de Telegraaf werden vooral de 'boeiende materie' en het 'intelligent geschreven' script geroemd. Theaterkrant schreef over 'Liefdesles van een aantrekkelijk vierspan' en in de HDC Dagbladen werd de volgende conclusie getrokken: 'In heerlijk spel van vier aan elkaar gewaagde acteurs volgen de verwikkelingen elkaar snel op. Niets is wat het lijkt en de ontknoping is ronduit verrassend'. 
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl