Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Repetities De liefde begraven van start

13-11-2019In het repetitielokaal van Hummelinck Stuurman zijn de repetities begonnen van alweer de derde productie dit seizoen: De liefde begraven. Sinds vorige week zijn schrijver/regisseur Peter de Baan en spelers Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen dagelijks hard aan het werk. Op 11 december staat de eerste voorstelling gepland en op 21 december gaat de voorstelling in premiere.

De liefde begraven is een soms pijnlijke dan weer hilarische theatervoorstelling over verwachtingen, onbegrip, irritaties en passie tussen exen. Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? In De liefde begraven kruipen Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen in de huid van ex geliefden die elkaar voor deze gelegenheid noodgedwongen terugzien. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Is de liefde echt voorbij? In een theaterdialoog die even confronterend als hoopgevend is, komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken.

 

 
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl