Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Ronald en Kiki op NPO2 Extra

01-02-2021Dinsdag 2 februari om 20.10 uur is Wie Kijkt? van Kiki Schippers te zien op NPO2 Extra. Destijds omschreef de pers Kiki en haar debuutvoorstelling als 'Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig (…) weet te verrassen met onverwachtse wendingen.’**** NRC. ‘Veelbelovend debuut (…) Ook het prachtige Erik wil een meisje zijn en het nummer Guus, waarmee ze het publiek totaal op het verkeerde been zet, imponeren.’***,5 De Telegraaf.

Vrijdag 6 februari om 20.30 uur verschijnt Groot Succes 2 van Ronald Snijders op NPO2 Extra. 'Grote Ronald is Briljant' schreef Patrick van den Hanenberg over de show in De Theaterkrant. 'Hij treitert het publiek op buitengewoon geestige wijze'. (...) 'Het weggeven van enkele grapjes in een recensie maakt in het geval van Snijders niet veel uit, want in vrijwel elke zin die uit zijn mond komt zit er wel een'. ★★★★ ’Ronald Snijders krankzinnig grappig’ ‘Is dat wat ik gezien heb wel echt of ben ik getuige geweest van een briljante fantasie van een krankzinnige? Ik denk juist dat die bewuste of onbewuste laag deze voorstelling zo bijzonder maakt. En aan de spierpijn in mijn buik en kaken weet ik één ding zeker, ik heb mij kapot gelachen.’ - Theaterparadijs

 
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl