Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Tonio in premiere

20-01-2020Afgelopen zaterdag, 18 januari, ging in de Leidse Schouwburg de theatervoorstelling Tonio in premiere. De besteller die A.F.Th. van der Heijden schreef over zijn op 21-jarige leeftijd overleden zoon Tonio, werd bewerkt voor theater en geregisseert door Ignace Cornelissen. Het stuk wordt gespeeld door Porgy Franssen, Jacqueline Blom, Luc de Raad en Lisa Zweerman. De live muziek is van Wouter Snoei die deze ook componeerde.

De voorstelling mocht in Leiden rekenen op een minutenlang applaus die volgde op een indrukwekkende stilte nadat de lichten doofden. inmiddels zijn ook de eerste recensies binnen. 'Een voltreffer' schrijft Wijnand Zijlstra voor de HDC Dagbladen en Sander Janssens noemt de theaterbewerking in NRC 'mooi ingetogen' waarbij hij meent dat Jacqueline Blom en Porgy Franssen 'de pijn van de ouders voelbaar maken'. 
« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl