Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Wij zijn blij en dankbaar!

06-04-2021

Toekenning financiŽle ondersteuning voor producties en cabaretiers

Wat zijn wij blij en zeer dankbaar dat wij de financiële middelen, die wij voor onze producties en onze cabaretiers aan hebben gevraagd, ook daadwerkelijk mogen ontvangen van het ministerie van OCW/Fonds Podiumkunsten via het steunpakket voor de Vrije producties! Dit geeft ons allen de ruimte die van cruciaal belang is om door te gaan.
Cabaretiers als Kiki Schippers, Ronald Snijders, Wim Daniëls, Vlamousse, Anne Neuteboom, Patrick Nederkoorn, Louise Korthals en Thijs van de Meeberg ontvingen een subsidiebedrag, dat zij bijvoorbeeld kunnen inzetten voor regie, decor en techniek. Wij kunnen onze producties weer optuigen en investeren in nieuwe toneelvoorstellingen. Oftewel: met dit geld kunnen we aan de slag en daarmee veel mensen met ons.
En dan, als het moment is gekomen dat de theaters open mogen, staan wij met onze toneelproducties en onze cabaretiers weer klaar om het publiek te raken.« Naar nieuwsoverzicht

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl