Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

Hummelinck Stuurman Theaterproducties

Onder de noemer 'TOPTHEATER.nl' presenteert Hummelinck Stuurman Theaterproducties voorstellingen die uniek zijn. Uniek omdat het nieuwe bewerkingen (boek of film), nieuw Nederlands toneel of een moderne klassieker betreft. Dit maakt Hummelinck Stuurman tot één van de grootste producenten op het gebied van Nederlands toneel.


NU OF BINNENKORT IN DE THEATERS

DE TOLK VAN JAVA de toneelbewerking van de roman van Alfred Birney met Benja Bruijning, Marie Louise Stheins, Martijn Apituley en Denise Aznam

ENKELE REIS een thrillerkomedie met Bram van der Vlugt, wieteke van Dort en Trudy Labij

DE LIEFDE BEGRAVEN een tragikomedie met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen (genomineerd voor de Theo d'Or)

TONIO theaterbewerking van de indrukwekkende bestseller van A.F.Th. van der Heijden, met o.a. Porgy Franssen en Jacqueline Blom

COCKTAILS een tragikomedie van de makers van Wijn over kwetsbaarheid, veerkracht, en solidariteit

EEN GOED MENS reprise van de thrillerkomedie van Flip Broekman, gespeeld door Jules Croiset en Victor Reinier

Sinterklaasactie: bij alle toneelvoorstellingen zijn leuke Sintgedichten beschikbaar. Mail ons via publiciteit@hummelinckstuurman.nl de titel van de voorstelling waarvoor u kaarten hebt gekocht en de naam van degene die de kaarten cadeau krijgt. U ontvangt dan per ommegaande het gedicht.

Gaat u akkoord?

Hummelinck-stuurman.nl gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.

 
Hummelinck Stuurman Theaterbureau,
Da Costakade 190, 1053 XG Amsterdam,
(020) 6164004, info@hummelinckstuurman.nl